Παρασκευή, Μαρτίου 30, 2007

 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙΝΑΣ

Παίρνω αφορμή εδώ από το τελευταίο ποστ του αγαπητού Γατόπαρδου, για να διαφωνήσω μαζί του, και να αποκαλύψω ότι αυτοί που πραγματικά μας κυβερνούν είναι οι Κατίνες, και δεν αναφέρομαι βέβαια σε όλες εκείνες τις αξιότιμες κύριες που διάλεξαν να υιοθετήσουν το συγκεκριμένο υποκοριστικό της Αικατερίνης. Οι συγκεκριμένες Κατίνες είναι κυρίως γένους αρσενικού, τις διαλέξαμε μόνοι μας μέσα από μια γκάμα αξιοζήλευτου υλικού, έχουμε άφθονο, μας περισσεύει, θα μπορούσαμε να το αξιοποιήσουμε για να ανεβάσουμε τις πεσμένες μας εξαγωγές. Αναφέρομαι προφανώς σε όλους τους επίδοξους σωτήρες μας που πιστεύουν ότι μπορούν να σώσουν την Ελλάδα και τον κόσμο ολόκληρο βεβαίως βεβαίως! Ο Μάρκος βέβαια τα είχε πει από καιρό

Όσοι γενούν πρωθυπουργοί όλοι τους θα πεθάνουν τους κυνηγάει ο λαός απ' τα καλά που κάνουν

Αλλά ποιος θυμάται λαϊκές θυμοσοφίες περασμένων δεκαετιών;

Όχι εμείς σίγουρα. Εμείς απλά απολαμβάνουμε τα ξεκατινιάσματα τους στην τηλεόραση, τα γουστάρουμε λες και εμείς τραβάμε τα σχοινιά σε αυτό το θέατρο σκιών, εκστασιασμένοι γιατί το μόνο που χρειάζεται είναι να τους ψηφίσουμε, και μετά εμείς στον καναπέ αυτοί στη τρεχάλα, από στούντιο σε στούντιο, σε ζωντανή μετάδοση ή μαγνητοσκοπημένοι, μια ζωή ευπώλητοι.

Πραγματικά ποιος περίμενε η παρούσα κυβέρνηση να εφαρμόσει μια πιο ηθική, αξιοκρατική λιγότερο νεποτιστική πολιτική. Έλα μωρέ τόσα χρόνια εκτός, να φάνε κι’αυτοί! Σε τι διαφέρει δηλαδή αυτή από την προηγούμενη, και μην μου πει κανείς για συντηρητικές- προοδευτικές πολιτικές, και πράγματα ξεπερασμένα από τη μεταμοντέρνα σχετικότητα. Και ποιος πιστεύει ότι η Αριστερά (η ποιά;) θα κυβερνήσει ποτέ, εγκλωβισμένη στις δικές της Κατίνες ,που δε χάνουν την ευκαιρία για προβολή, και σε χίμαιρες μεγαλύτερες από εκείνες του Καραγάτση.
ΛΑΟΣ;;;;

Δεν πειράζει όμως, παπούτσι απ’τον τόπο σου και ας είν’ και μπαλωμένο. We love to hate them, είναι οι δικοί μας άνθρωποι, τους ξέρουμε τους εμπιστευόμαστε ότι δε θα μας εκπλήξουν, μας αρέσουν οι φωνές τους, το πάθος τους και ας είναι ψεύτικο, και ας πάν για ούζα μετά να τα πιούνε μεταξύ τους. Αφού εμείς στερέψαμε από δαύτο, δε πάει και το παλιάμπελο, άσε κάποιους άλλους να παθιαστούν fake για εμάς.

Και κλείνω με τα κορυφαία συνθήματα-τραγουδάκια για να μην ξεχνιόμαστε όσοι από μας ζήσανε τη δεκαετία του ‘80

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Και

Ο ΗΛΙΟΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ Ο ΗΛΙΟΣ Π’ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ

Κλείνουμε με το all time classic

ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΑΤΕΡΑ;;;

Comments: Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?