Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2007

 

Η ΡΟΥΚΕΤΑ ΤΗΣ ΑΝΙΑΣ

Μάθατε τα νέα; Oι ντόπιοι μας τρομοκράτες ξανακτύπησαν! Βαριόντουσαν τα παιδιά, είχαν κάμποσο καιρό να γίνουν πρώτο θέμα, από, ε δε θυμάμαι καλά καλά, την απόπειρα δολοφονίας του Βουλγαράκη μου φαίνεται πέρυσι. Μαζεύτηκαν λοιπόν στη γνωστή γιάφκα, και έπεσαν διάφορες προτάσεις, κάποιες ανορθόδοξες όπως ο συμβολικός απαγχονισμός της Παρθένου Μαρίας και του θείου βρέφους, ομοιώματα των οποίων θα έκλεβαν από τις φάτνες επαρχιακών πόλεων, για να διαμαρτυρηθούν όπως καταλαβαίνετε για τη θάνατο του σύντροφου αντιιμπεριαλιστή Σαντάμ. Η πρόταση αυτή δεν είχε καμία τύχη, όπως και η άλλη που πρότεινε τη εκμίσθωση (με leasing) κοριτσιών από τις πρώην ανατολικές χώρες, οι οποίες φορώντας μόνο ένα αστυνομικό πηλίκιο, θα διαδήλωναν στην Πλατεία Συντάγματος, φωνάζοντας συνθήματα στα λατινικά, για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην κατασταλτική πολιτική που εφαρμόζει ο κος Πολύδωρας και στο αστυνομοκρατούμενο κράτος της Δεξιάς. Τελικά πέρασε η ρηξικέλευθη πρόταση, να κτυπήσουμε με ρουκέτα το θυρεό της αμερικάνικης πρεσβείας! Έτσι θα πάρουμε το λαό με το μέρος μας, γνωστό γαρ τοις πάσι το αντιαμερικανικό αίσθημα των Ελλήνων. Και μετά από απέραντες αναλύσεις και εικασιολογίες για το πόσο θα πληγεί το κύρος των ΗΠΑ, και της ελληνικής αστυνομίας, εξαιτίας του κτυπήματος, προχώρησαν στην υλοποίηση του. Ευτυχώς, γιατί η επικαιρότητα στέρευε, τι να σου κάνει και το έρμο το άρθρο 16, ξαναζεσταμένες σούπες.

Μετά το αριστοτεχνικό κτύπημα, και τα συνεπακόλουθα ρεπορτάζ του Σι Εν Εν, Μπι Μπι Σι, και Αλ Τζαζίρα, φουσκωμένοι από περηφάνια, νιώσαμε πάλι το επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Στην πραγματικότητα το ενδιαφέρον είναι, το πώς μια παρωχημένη ιδεολογία και πρακτική της δεκαετίας του ’70, επιζεί ακόμη και μετά το ξεμασκάρωμα της 17Ν. Σύντροφοι τρομοκράτες συγγνώμη αλλά μας γεμίζετε ανία, παρακαλούμε κρατήστε για τις ταβερνιαίες συζητήσεις σας, συνοδευόμενες από φτηνή ρετσίνα, την κραταιά αντικαπιταλιστική-αντιιμπεριαλιστική σας πάλη, έστω φτιάξτε ένα μπλογκ για να εκτονωθείτε, αφού κατά βάθος και εσείς οι ίδιοι τα βαριέστε αυτά που θα γράψετε στην προκήρυξη σας. Όσο για τον κυρίαρχο λαό, θα φάει στη μάπα τις περισπούδαστες αναλύσεις των παραθύρων, και μετά θα πάει για ύπνο, έχει άλλα σημαντικότερα προβλήματα να ασχοληθεί.
Τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή δυστυχώς ή ευτυχώς η τρομοκρατία μετά την 11η Σεπτεμβρίου δε θα είναι ποτέ η ίδια, όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε και μας ξεφορτωθείτε τόσο το καλύτερο. Και ναι μάθετε το, πριν λίγες μέρες μπήκε το σωτήριο έτος 2007 και όχι το 1977!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?