Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2006

 

Η ΑΒΑΣΤΑΚΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΑΘΗΝΑΙ


Ειλικρινά τώρα θέλω να ρωτήσω, θα ψηφίζατε ποτέ αυτόν τον άνθρωπο; Ξέρω ότι μια μεγάλη μερίδα των Σαλονικιών τον ψηφίζει, αυτό που θέλω να μάθω είναι γιατί; Σίγουρα δεν είναι μόνο η κομματική του τοποθέτηση, παίρνει ψήφους από όλα τα κόμματα. Νεοδημοκράτες φίλοι, μου εκμυστηρεύθηκαν ότι τον θεωρούν μέγιστο καραγκιόζη. Δεν ξέρω για το έργο του, ανεβαίνω πια σπάνια στη Θεσσαλονίκη, ούτως ή άλλως ο νομάρχης είναι συνήθως διακοσμητικό πόστο, η κατανομή των κονδυλίων γίνεται από τη περιφέρεια. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχει πρήξει τα μπαλάκια μας με τις διχαστικές κορόνες του, τις γελοίες θέσεις του, τη κλαψομούνικη ρητορική του (τσου ρε Ξανθόπουλε!). Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον τον ψηφίζει για χαβαλέ, ας σταματήσει πια, δε γελάμε (δεν ξέρω αν αυτός γελάει ακόμη με τα κατορθώματα του νομάρχη του). Επίσης έκλιπαρώ τα μέσα μαζικής παράνοιας σταματήστε να τον προβάλλετε. Δικό σας δημιούργημα είναι, τώρα μαζοχιστικά τον ακούτε να σας κατηγορεί ότι δεν τιμάτε τα παντελόνια σας, και ότι φοράτε στρινγκ αντί για σώβρακα. Έλεος πια με τα νούμερα τηλεθέασης που σας αποφέρει, σκεφθείτε λίγο τα σμπαραλιασμένα νεύρα μας με τις ταυτόχρονες εμφανίσεις του σε 4 κανάλια, σε κυνηγάει η ξινισμένη μουτσούνα του ακόμα και στο ζάπινγκ.

Τώρα να μου πεις για τα φαινόμενα Ψωμιάδη, Μπαγλαμιάδη και Σια φταίει η κοινωνία μας η εθισμένη από τη δεκαετία του 80 στο λαικισμό και στην παπαρολογία, πρώτος και κορυφαίος διδάξας ο αείμνηστος Ανδρέας, άφησε την κληρονομιά του σε όλους τους κομματικούς χώρους. Αυτοί που κουβαλούν το βαρύ φορτίο, συνεχίζουν να προσβάλλουν την αισθητική και την αξιοπρέπεια μας, στην προσπάθεια τους να χειραγωγήσουν τους ψηφοφόρους τους. Δεν έχετε βαρεθεί ακόμη να ακούτε για μη-προνομιούχους, μικρομεσαίους, θύματα του αθηνοκεντρικού κράτους και μύρια άλλα όσα; Όλη η μιζέρια και η κακομοιριά συμπυκνωμένη στους λόγους τους, τιμητές (τρομερή τηλεοπτική λέξη ε;) των πάντων, μέσα στην άξια οίκτου ποταπότητα τους.

Το ξέρω ότι κάθε κοινωνία έχει τους ηγέτες που της αξίζουν, το έχω εμπεδώσει κάμποσα χρόνια τώρα, η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία. Έχετε τη δυνατότητα να μαυρίσετε με ένα ευφάνταστο τρόπο τον συγκεκριμένο υποψήφιο, συμπληρώνοντας χειρόγραφα π.χ. στους νομαρχιακούς συμβούλους, και σταυρώνοντας τον Πανάγο, υπογράφοντας σαν λαμόγιο, αλβανός σημαιοφόρος, ή σαν θύμα του τοξικού νέφους των Ταγαράδων. Που ξέρετε ίσως προβληθεί το ψηφοδέλτιο σας και από κάποιο μέσο.

Και ας μην ξεχνάμε το σύνθημα μας...
Υπάρχει καλύτερη Ελάδα και τη θέλουμε!!!

This page is powered by Blogger. Isn't yours?