Πέμπτη, Μαρτίου 22, 2007

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ Κο ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ

Αγαπητέ κύριε Τσιτουρίδη


Ως αγωνιστής της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης έχω παρακολουθήσει την πορεία σας στο χώρο, η οποία ήτο αξιοθαύμαστη. Καταφέρατε μέσα σε λίγα χρόνια να γίνετε από λοχαγός συνταγματάρχης, καθώς σοφά πράττοντας υποστηρίξατε το μεγάλο μας ηγέτη Καραμανλή για αρχηγό του κόμματος μας, και ήσασταν μέλος της νικηφόρας αυτής ομάδας που με το δυναμισμό και την πρωτοπορία της κατάφερε και έριξε τους διαπλεκόμενους εκσυγχρονιστές που μας είχαν καθίσει στο σβέρκο 20 τόσα χρόνια.

Αυτό που θέλω να σας ρωτήσω, αν και βέβαια πιστεύω ότι είστε ένα άξιο μέλος της ταπεινής και σεμνής κυβέρνησης, είναι γιατί το όνομα σας συνδέεται συνεχώς με υποθέσεις που θυμίζουν παλιότερες ιστορίες του επάρατου ΠΑΣΟΚ; Διότι υποσχεθήκατε να κυβερνήσετε με ήθος και τιμή, δεν μας είχατε πει τίποτα για τους κουμπάρους σας που εκβιάζουν το καρτέλ του γάλακτος, και τα κρατικά ομόλογα που αγοράζονται με υψηλότατη προμήθεια από κρατικούς οργανισμούς. Χαίρομαι βέβαια που δεν αποφεύγετε τη δημοσιότητα και βγαίνετε στην τηλεόραση για να διακηρύξετε ότι μόνο οι άλλοι φταίνε, εσείς δεν γνωρίζατε τίποτα για την ταμπακιέρα, και ότι τελικά υπάρχει συνωμοσία για την πολιτική και ηθική εξόντωση σας. Και πάλι όμως δεν με πείθετε τελείως, τι είδους υπουργείο διοικείτε όπου δεν ξέρει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά, γιατί δε ελέγχετε όπως χρειάζεται τους υφισταμένους σας, ώστε να μην παρατηρούνται ανάλογα φαινόμενα που θυμίζουν πράσινες εποχές; Μου φαίνεται ότι κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο του υπουργείου σας, θα σας παρακαλούσα να καθαρίσετε το όνομα σας και την μεγάλη παράταξη μας από τις κόπρους του Αυγεία.

Για το καθεαυτό έργο σας, αντιλαμβάνομαι ότι η συμβολή σας στην πτώση της ανεργίας από το 11 στο 8,5% είναι αρκετά σημαντική και καταθέτω την προσωπική μου εμπειρία ότι χάρις σε σας (και το βουλευτή της περιφερείας μου βέβαια), κατάφερα να μπω επιτέλους στο Δημόσιο, παρατώντας την απαράδεκτη δουλειά μου στον ιδιωτικό τομέα. Θέλω να εκφράσω όμως τους προβληματισμούς μου που αφορούν α) το ύψος του μισθού που είναι χαμηλότερος των προσόντων μου, χαμηλότερος και από αυτά που έπαιρνα έξω, και β) το ότι με προσλάβατε με σύμβαση έργου η οποία λήγει συντόμως και δεν ξέρω πότε και αν ανανεωθεί. Τους ίδιους προβληματισμούς με μένα εκφράζουν και άλλοι γνωστοί μου που περίμεναν εναγωνίως τη θεάρεστη κυβέρνηση σας για να βολευτούν, πάππου προς πάππου νομιμόφρονες, βρέθηκαν τελικά στην ίδια θέση με μένα, ενώ οι χιλιάδες διορισμένοι πρασινοφρουροί λύνουν και δένουν στις υπηρεσίες. Αυτοί είναι άλλωστε η αιτία που οι απασχολούμενοι στο ευρύτερο δημόσιο τομέα πέρασαν το ένα εκατομμύριο κατά τη διακυβέρνηση σας, ενώ είχατε υποσχεθεί ότι θα τους μειώσετε. Γιαυτό και προτείνω να απολύσετε άμεσα όλους τους ανάξιους επί ΠΑΣΟΚ διορισμένους και να προσλάβετε με ισόβιες συμβάσεις, εμάς την γαλάζια γενιά που θα οδηγήσουμε την Ελλάδα μπροστά.

Κλείνοντας θέλω ευχαριστήσω το σύνολο των άξιων νεοδημοκρατών πολιτικών γιατί μας έκαναν να αισθανθούμε το ακριβές νόημα του πάλαι ποτέ συνθήματος ΄΄ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΟΥΜΕ΄΄

Μετά τιμής

Ο αιώνιος ψηφοφόρος σας

Comments:
Eλπιζω να μην περιμενεις οτι θα σου απαντησει....
 
Φίλε Καρακάλα,
είναι πολύ ωραίο μέσα σε μια τριετία διακυβέρνησης από τη Ν.Δ. να βλέπουμε αυξημένη κινητοποίηση ευαισθητοποιημένων πολιτών, "ανεξάρτητων" δημοσιογράφων κλπ κλπ να ασχολούνται με σκάνδαλα, μίζες, ρεμούλες κλπ.
Όλοι αυτοί οι προσφάτως ξυπνημένοι, έχουν επιδοθεί διακαώς τον τελευταίο καιρό στο κυνήγι πολιτικών σκανδάλων, λέξη απαγορευμένη κατά την προηγούμενη 20ετία του ΠΑΣΟΚ.
Γιατί ως γνωστόν, κατά τη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν συνέβαιναν σκάνδαλα.
Η κρατική τηλεόραση δεν θυμάμαι να ανέφερε ποτέ τίποτα. Το ίδιο και οι πιο δημοφιλείς εφημερίδες και οι πιο έγκριτοι δημοσιογράφοι.
Όλα ήταν τέλεια.

Ξαφνικά εδώ και 3 χρόνια άρχισαν να γίνονται σκάνδαλα.
Μόνο ο Τσιτουρίδης έχει συνδέσει το όνομά του με 2-3 από αυτά. Να μην μιλήσω για Βουλγαράκη, για Πολύδωρα κλπ.

Παρόλα αυτά το ΠΑΣΟΚ που δεν είχε σκάνδαλα έβλεπε τη δημοφιλία του διαρκώς να εξανεμίζεται την τελευταία φορά που ήταν στην κυβέρνηση.

Παρένθεση
Το ΠΑΣΟΚ ήταν το μόνο κόμμα που απέκτησε πλειοψηφία μία ημέρας (την ημερά των προτελευταίων εκλογών), αρκετή για να κερδίσει την εξουσία και συνέχισε να αποτελεί μειοψηφία καθ' όλο το διάστημα της διακυβέρνησής του
Κλείνει η παρένθεση

Και η έρμη η ΝΔ με τα τόσα σκάνδαλα, εξακολουθεί να είναι πρώτη, πιο δημοφιλής, και φαίνεται ότι δύσκολα θα χάσει την εξουσία.

Τι έγινε λοιπόν? Τρελάθηκε ο κόσμος ?

Για να μην σπάτε τα κεφάλια, σάς εξηγώ.
Ο κόσμος θέλει να γίνονται σκάνδαλα και να βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας. Θέλει να βρίσκονται οι υπαίτιοι και να τιμωρούνται. Δεν έχει σημασία ποιός κάνει το σκάνδαλο. Σημασία έχει ποιος το τιμωρεί. Μ'αυτόν τον τρόπο η ΝΔ γίνεται καλύτερη.
Καταλάβατε?

Στο ΠΑΣΟΚ κυριαρχούσε μια νηνεμία ρουμανοβουλγαρικού τύπου, όπου τίποτε δεν συνέβαινε, όλα ήταν καλά
και φυσικά δεν υπήρχε τιμωρία αφού δεν υπήρχε και έγκλημα.

Τώρα για το διορισμό σου συγχαρητήρια.
Φυσικά δεν ευθύνεται η ΝΔ ούτε ο βουλευτής σου. Μάλλον το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ευχαριστείς που ψήφισε τους νόμους περί προσλήψεων με συμβάσεις στο δημόσιο.
Φυσικά θα είναι υπεύθυνο το ΠΑΣΟΚ πάλι και για τη λύση της σύμβασής σου, γιατί ως γνωστόν δεν άλλαξε ούτε σκοπεύει να αλλάξει τους προηγούμενους νόμους.
Γιατί να το κάνει άλλωστε?

Είναι αν θέλεις, ο μαλακός τρόπος για να σπρώξει η νυν κυβέρνηση, το δάχτυλό της στο παχύ έντερο όλων αυτών που βολεύτηκαν οργιωδώς τα προηγούμενα χρόνια.
Βοήθειά τους!
 
ΠΡΕΖΑΤV
KAΛΩΣ ΗΡΘΕΣ
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ! ΚΑΘΟΤΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ BLOG

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕ
WELCOME BACK
ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΦΕΛΗΜΕΝΟΙ
ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΟ ΠΑΧΥ ΕΝΤΕΡΟ ΧΜΜ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!
ΘΕΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ ΝΔ ΤΟ ΚΚΕ ΤΟ ΣΥΝ ΤΟ ΛΑΟΣ ΤΗ ΚΑΜΠΟΤΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΠΛΕΤΑ (ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΑ)ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
 
Δημοσίευση σχολίου



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?